Loading
SEO NAME

Fuck Liefde

Fuck Liefde

Animatie

Juffrouw kwal zat al jaren op Tinder. 8 tentakels om mee te swipen, maar toch was de dag dat ze naar rechts zou vegen nog niet aangebroken. Tot dat ze, op een onverwacht moment, een charmante plastieken zakje voorbij zag komen, die haar kwallenhartje een seconde deed stilstaan. – Bovendien was het kwalletje slechts 1 kilometer uit de buurt verwijderd. –

De plastieken zak was niet echt kieskeurig. Swipen naar rechts was voor hem meer gewoonte dan uitzondering. Toch, toen hij juffrouw kwalletje’s foto zag verschijnen wist hij: Wauw, she’s out of my league. Hij had nog nooit zo’n uitzonderlijk mooie verschijning gezien én hij was al een hele week niet van bil geweest.

Zo gebeurde het, via de chat bloeide de liefde open. Juffrouw kwalletje & zak zouden vanavond afspreken. Kwalletje trok haar allermooiste outfit aan en Zak dronk zichzelf 3 flessen moed in ter voorbereiding. Zak voelde zich voor het eerst zenuwachtig. Hij stond voor een immense opgave. De allermooiste van alle vrouwen, die ooit iets terugschreven op Tinder, zou hij vanavond trachten te verleiden.

Toen ze elkaar zagen was het liefde op het eerste gezicht. Vlinders spartelden in hun buiken en beiden werden ze licht in hun hoofd. Het neveneffect van de 5 naar-binnen-gegoten GinTo’s om de zenuwen te verdringen had uiteraard niets met die verliefde gevoelens te maken. De ervaren Zak sprak mooie woorden en de dans des liefde werd al snel gedanst.

Toen dumpte hij haar als een stuk afval in zee.

 Wie dumpt er nu afval in zee?

nature

-EINDE-

“Wat een ZAK”

// gebaseerd op waargebeurde feiten

style="height: 230px;"